کوه نوردی

پلنگ چال(از میدان درکه)

تهران ، تهران

۸٫۱ کیلومترطول مسیر
۷۳۸ مترمجموع صعود
۲٬۴۳۰ متربیشترین ارتفاع
۱ روز، ۲ ساعت و ۳۰ دقیقهمدت برنامه
● متوسطسختی

نیم‌رخ ارتفاع

کمترین ۱٬۶۹۹ متر بیشترین ۲٬۴۲۹ متر مجموع فرود ۶۰ متر

۰ ۴٫۱ کیلومتر ۸٫۱ کیلومتر

درباره‌ی این مسیر

محلی که در حال حاضر پناهگاه پلنگ‌چال قرار دارد و پیرامون آن را کوه‌ها دربرگرفته‌اند و حالت چاله مانندی به آن داده‌اند که در زمان‌های نه‌چندان دور کنام پلنگان بوده‌است.
سرتاسر مسیر تا پناهگاه از داخل درهٔ زیبای پلنگ‌چال و از کنار رودخانه می‌گذرد و یکی از زیباترین مسیرهای صعود به ارتفاعات شمال تهران است. از پناهگاه پلنگ‌چال مسیری در جهت شمال‌شرقی با ۳ تا ۴ ساعت کوهپیمایی به قله توچال می‌رسد. از پلنگ‌چال علاوه بر توچال، مسیرهایی به امامزاده داوود، قله شاه‌نشین و ایستگاه پنجم تله‌کابین توچال وجود دارند.
جنگل کارا === در نیمه راه درکه به پلنگ چال در ضلع غربی ارتفاعات مشرف به رودخانه، دره‌ای پردرخت وجود دارد که به درهٔ کارا موسوم است. این جنگل با درختان میوه و چشمه ای زیبا، حدود نیم ساعت از مسیر اصلی درکه - پلنگ چال فاصله دارد.

تصاویر ۵

نظرها ۲